Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 1: Contracts – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 09/03/2020 | 650
Giáo trình 600 Essential Words for The TOEIC – Lesson 1: Contracts – Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 1: Contracts – HocHay

Cùng HocHay học 600 Từ vựng tiếng Anh TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC - Lesson 1: Contracts

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 1: Contracts

Read the following passage and write the words in the blanks below.

abide by         cancel         establishment        provide        agreement          determine          obligates         resolve         assurance              engaging              parties        specifies

 

Contracts are an integral part of the workplace. In simple terms, contracts are an (1) ______ between two or more (2) ______ that (3) ______ terms and (4) ______ the parties to follow them. Contracts often include the amount that a client will pay contractors and what services will be provided. For example, in your office, you may have a contract that provides (5) ______ that your copier machine or phones will be repaired within a certain amount of time. This service can either be done off-site or at your (6) ______. A contract often states ways to (7) ______ if quality of work delivered is acceptable. Well-written contracts usually (8) ______ ways to (9) ______problems like these when they happen. Before (10) ______in a contract, both parties should think carefully, as they will have to (11) ______ the conditions specified in it. A contract usually specifies how the two parties can (12) ______ it if either party fails to meet the terms.

 

Đáp án:

1. agreement

2. parties

3. specifies

4. obligates

5. assurance

6. establishment

7. determine

8. provide

9. resolve

10. engaging

11. abide by

12. cancel

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 1: Contracts

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 1: Contracts

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

D.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best answer.

4. What problem do the speakers have with the computer company?

(A) It won't renew the contract.

(B) It can’t repair the computer.

(C) It sends incorrect bills.

(D) It charges them for extra spare parts.

5. When will the contract run out?

(A) In two months.

(B) In nine months.

(C) In one year.

(D) In four years.

6. What does the woman suggest doing?

(A) Asking the company to write a new contract.

(B) Cancelling the contract.

(C) Renewing the contract.

(D) Waiting until the contract runs out.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. Who is talking?

(A) A lawyer.

(B) An upset signer of the contract.

(C) A secretary.

(D) Someone who has cancelled his agreement.

8. Which part of the contract are they looking at?

(A) A cancellation clause.

(B) The assurance of quality.

(C) The agreement on payment.

(D) A provision in case of bankruptcy.

9. When can the parties sign the contract?

(A) In two days.

(B) At the end of the week.

(C) Next week.

(D) In thirty days.

 

Đáp án:

1. B

2. A

3. A

4. C

5. A

6. D

7. A

8. A

9. B

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. The two sides were no closer to a final _____ at midnight than they were at noon.

(A) agreement

(B) agreeable

(C) agree

(D) agreed

11. Our union representative _____ members that our rights would be defended.

(A) assured

(B) assurance

(C) assuredly

(D) assure

12. It you _____ your reservation 48 hours in advance, you will not be billed.

(A) will cancel

(B) cancel

(C) cancellation

(D) cancelled

13. I don't feel any _____ to give my boss more than two-weeks notice when I leave.

(A) oblige

(B) obligatory

(C) obliged

(D) obligation

14. The _____ for terminating the contract were not discussed.

(A) provide

(B) provisions

(C) provider

(D) provisioning

15. The contract calls for the union to _____ who their bargaining representative will be.

(A) specific

(C) specifying

(B) specification

(D) specify

Part 6 Text Completion

Choose the word or phrase that best completes the sentence.

Rental Property for Everyone

More and more people are investing in rental property these days. Whether you have a small apartment in your house to rent, or decide to invest in an apartment or office building, rental property can provide extra income for you and your family. What does every landlord need to know?

Leases

A lease is an _____ (16) between a landlord and a tenant. Standard leases are available at most office supply stores, and many property owners find them quite satisfactory. Read the standard lease carefully to determine If it meets the needs of your situation. You may want to make some additional _____(17). You may want to add a pet clause, for example, or make different specifications pertaining to the security deposit. It you decide to make changes to the standard lease, you should meet with a lawyer. The lease is the most important tool you have it you need to resolve a dispute with your tenant. When you have a lease written by a lawyer, you _____ (18) that you have the protection you need.

16.

(A) agree

(B) agreed

(C) agreeable

(D) agreement

17.

(A) provision

(B) provisions

(C) provider

(D) providers

18.

(A) assure

 (B) will assure

 (C) are assuring

 (D) are assured

Part 7 Reading Comprehension

"

19. What is the purpose of the letter?

(A) To find out why Mr. Harrison no longer wants this service.

(B) To ask Mr. Harrison to renew his contract.

(C) To advertise new services provided by the company.

(D) To offer the customer a better contract.

20. What is Ms. Santos’s business?

(A) Customer relations.

(B) Cleaning service.

(C) Contract review.

(D) Conflict resolution.

21. Why did this customer cancel the contract?

(A) The company damaged something in his office.

(B) The employees provided unsatisfactory service.

(C) He had a disagreement about his bill.

(D) He doesn’t want this type of service anymore.

22. The word assure in letter one, line 2, is closest in meaning to

(A) guarantee.

(B) discover.

(C) prove.

(D) advertise.

23. The word specific in form two, line 15, Is closest in meaning to

(A) personal.

(B) important.

(C) repeated.

(D) particular.

 

Đáp án:

10. A

11. A

12. B

13. D

14. B

15. D

16. D

17. B

18. D

19. A

20. B

21. C

22. A

23. D

 

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 1: Contracts | Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019