Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 11: Job Advertising and Recruiting – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 25/08/2020 | 866
Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 11: Job Advertising and Recruiting | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 11: Job Advertising and Recruiting – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 11: Job Advertising and Recruiting

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 11: Job Advertising and Recruiting

Read the following passage and write the words in the blanks below.

abundant         candidates        match      recruit       accomplishments            coming up with               profile           submit         bring together              commensurate               qualifications           time-consuming

Recruiting employees is a (1) _____ process. Therefore. employers want to (2) _____ right person with the right job the first time around. There are many ways to (3) _____ good employees: advertising in newspapers and professional journals, recruiting on college campuses or at conferences, or getting referrals from headhunters.

Recruiting is a time for a company to brag about its (4) _____ and excite people about its future. Each company is trying to (5) _____ the best and the brightest, but they are not alone. Their competition is trying to do the same thing.

When jobs are (6) _____ and there is low unemployment, employers may face higher demands from job seekers. Conversely, when the economy is slowing down and jobs are few, employers are in a better position for attracting the best (7) _____.

Employers look for certain characteristics (8) _____ in their employees. (9) _____ very specific (10) _____ that fits the company culture and the specific job requirements is a difficult job. Employers want to see a well-rounded candidate and someone who has related work experience. They are willing to offer a salary that is (11) _____ with that experience. Employers will make hiring and salary determinations based on the information candidates (12) _____ throughout the application and interview process.

 

Đáp án:

1. time-consuming

2. match

3. recruit

4. accomplishments

5. bring together

6. abundant

7. candidates

8. qualifications

9. coming up with

10. profile

11. commensurate

12. submit

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 11: Job Advertising and Recruiting

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 11: Job Advertising and Recruiting

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

D.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

4. What has the woman been doing lately?

(A) Fixing her drain.

(B) Earning money.

(C) Looking tor matches.

(D) Searching for a job.

5. How long has she been doing this?

(A) Two months.

(B) Four months.

(C) Five months.

(D) Nine months.

6. What did she do yesterday?

(A) She had an interview.

(B) She read a review.

(C) She helped someone.

(D) She accepted a new position.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. What should the résumé include?

(A) Your major in college.

(B) Your grade point average.

(C) A current reference.

(D) A list of concrete achievements.

8. What is the employer looking for?

(A) Employees with long-term career plans.

(B) People to fill positions immediately.

(C) Aggressive marketers.

(D) People willing to accept minimum wage.

9. Who should apply for a position now?

(A) Accountants.

(B) Recruiters.

(C) School teachers.

(D) Apartment managers.

 

Đáp án:

1.D

2.A

3.B

4.D

5.C

6.A

7.D

8.A

9.A

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. Your résumé shows you have _____ a great deal in your last position.

(A) accomplish

(C) accomplished

(B) accomplishment

(D) accomplishing

11. This program is used to scan résumés and search for key words that _____.

(A) match

(B) matched

(C) matching

(D) will match

12. It is illegal to _____ candidates based on gender or ethnicity.

(A) profile

(C) profiled

(B) profiling

(D) will profile

13. The applicants who _____ will be flown to the corporate office and interviewed there.

(A) qualification

(C) qualifying

(B) qualify

(D) qualities

14. The company hired a professional _____ to fill the vacant positions.

(A) recruited

(B) recruiting

(C) recruitment

(D) recruiter

15. After _____ all his materials, he had no option but to sit back and wait for some response.

(A) submitting

(C) submission

(B) submitted

(D) submit

Part 6 Text Completion

Attention Job Seekers!

Attend the National Recruiting Fair to be held next Saturday, May 11, at the Hinton Hotel. This fair _____ (16) representatives of over 150 major national corporations. They are all looking for qualified candidates to apply for thousands of currently available job openings. Attendees are advised to bring 15 copies of a current résumé that lists education, job experience, and professional _____ (17). Many interviews will be conducted on site. Now you can stop that _____ (18) job search. making call after call and sending out résumé after résumé. All the companies you want to work for will be together under one roof. You are sure to find the company that is the best match for you. Admission is free.

16.

(A) bring together

(B) brings together

(C) brought together

(D) to bring together

17.

(A) accomplishes

(B) accomplished

(C) accomplishing

(D) accomplishments

18.

(A) time-consuming

(B) submitting

(C) recruiting

(D) profiling

Part 7 Reading Comprehension

"

19. Why does Mr. Smithers need to hire new staff members?

(A) He has recently fired several employees.

(B) His company has a lot of work.

(C) Marjorie Morgan is leaving her job.

(D) Several employees have been promoted.

20. What does Mr. Smithers ask Ms. Morgan to do?

(A) Interview job candidates.

(B) Send him comments.

(C) Make a plan to recruit new employees.

(D) Read the major national newspapers.

21. What will happen by April 30?

(A) Job candidates will submit their applications.

(B) Interviews will begin.

(C) Two or three new staff members will be hired.

(D) The new staff members will begin working.

22. The word ‘candidates’ in line 7 of the first e-mail is closest in meaning to

(A) advertisements

(B) descriptions

(C) recommendations

(D) applicants

23. The word ‘qualifications’ in lines 6—7 of the second e-mail is closest in meaning to

(A) quantities

(B) positions

(C) abilities

(D) salaries

 

 

Đáp án:

10.C

11.A

12.A

13.B

14.D

15.A

16.B

17.D

18.A

19.B

20.C

21.A

22.D

23.C

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 11: Job Advertising and Recruiting – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: lienhe@hochay.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019