Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 13: Hiring and Training – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 09/03/2020 | 366
Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 13: Hiring and Training | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 13: Hiring and Training – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 13: Hiring and Training

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 13: Hiring and Training

 

Read the following passage and write the words in the blanks below.

conducted          keep up with           on track           successfully          generate           look up to           rejected            training           hires            mentor            set up              update

After the ads have been placed, and the interviews have been (1) _____, decisions have to be made. Who should the company bring onboard? Job offers are extended and they are either accepted or (2) _____. For those who accept the offer, the job search has been completed (3) _____. But for both the employer and the new hire. the job has just begun.

Companies want new employees to (4) _____ new business and new ideas as soon as possible. Before they can do that, the new (5) _____ need some (6) _____. All companies have unique expectations and methods oi operating. Company trainers conduct workshops and seminars for both experienced and new workers. All employees must prepare for the future and continuously (7) _____ themselves in their field. Nowadays, workers are expected to (8) _____ the latest trends and information. Otherwise, they fall behind.

Many companies (9) _____ a mentoring program for new employees. The (10) _____ is usually an experienced manager or employee and should be someone whom the new employee can (11) _____. Mentors often review goals and objectives with their mentorees and help them to stay (12) _____.

 

Đáp án:

1. conducted

2. rejected

3. successfully

4. generate

5. hires

6. training

7. update

8. keep up with

9. set up

10. mentor

11. look up to

12. on track

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 13: Hiring and Training

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 13: Hiring and Training

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

D.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

4. What is the response to the training program?

(A) Boredom.

(B) Confusion.

(C) Chaos.

(D) Enthusiasm.

5. How long will the training program last?

(A) One week.

(B) Two weeks.

(C) Three weeks.

(D) Four weeks.

6. What will the women do now?

(A) Join a discussion.

(B) Set up the room.

(C) Look for seating.

(D) Write a letter.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. Who is listening to this talk?

(A) New workers.

(B) Annual trainers.

(C) Patients.

(D) New mentors.

8. What will they do first?

(A) Select participants for the program.

(B) Think of traits of good teachers.

(C) Generate a list of rules.

(D) Hear an update on sales figures.

9. How long will they spend on the first activity?

(A) Two minutes.

(B) Three minutes.

(C) Four minutes.

(D) Five minutes.

 

Đáp án:

1.B

2.A

3.B

4.D

5.A

6.B

7.D

8.B

9.D

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. The presentation was _____ seamlessly, giving an impressive image of the team.

(A) conduct

(C) conducting

(B) conducted

(D) conductor

11. You need to consider how many new sales you _____ in comparison to how many standing clients put in orders.

(A) generator

(B) generated

(C) generating

(D) generation

12. After he was _____, he continued to take classes to upgrade his skills.

(A) hiring

(B) hires

(C) hired

 (D) hire

13. Unfortunately, not all candidates can be offered a job; some have to be _____.

(A) rejected

(C) rejection

(B) rejecting

(D) reject

14. The _____ of the program depends on the active participation of everyone.

(A) successfully

(C) successful

(B) succeed

(D) success

15. In all my years of _____, I have never seen such a motivated group of new hires.

(A) trainee

(C) trains

(B) training

(D) trainer

Part 6 Text Completion

Mentoring

In order to ensure the _____ (16) of new hires, many companies have implemented a mentor program. This is a formal way to provide new hires with the guidance they need to _____ (17) the responsibilities of their new position. With a mentor in place, the new hire knows exactly who to go to when confused about policies and procedures. In addition, many mentors conduct regular meetings with the people they are responsible tor. This way they can make sure that no serious problems arise. A mentor does not necessarily replace formal _____ (18) programs. In fact, they often go hand in hand. New hires may need a lot of support initially. Mentors are a good way to provide this.

16.

(A) success

(B) succeed

(C) successful

(D) successfully

17.

(A) set up

(B) look up to

(C) keep up with

(D) stay on track with

18.

(A) train

(B) trainer

(C) trained

(D) training

Part 7 Reading Comprehension

"

19. How long will the training session last?

(A) Three hours.

(B) Six hours.

(C) Nine hours.

(D) Twelve hours.

20. Who must attend the training session?

(A) All company employees.

(B) Only members of the Human Resources Department.

(C) Mentors and supervisors.

(D) All new hires.

21. Why doesn’t Amelia Foote want to attend the training session?

(A) She has an important family event.

(B) She thinks it won’t be useful.

(C) She believes the next session will be better.

(D) She doesn’t have permission from her supervisor.

22. The word ‘conducted’ in line 3 of the memo is closest in meaning to

(A) announced

(B) informed

(C) learned

(D) held

23. The word ‘reject’ in line 12 of the e-mail is closest in meaning to

(A) consider

(B) accept

(C) say no

(D) agree to

 

Đáp án:

10.B

11.B

12.C

13.A

14.D

15.B

16.A

17.D

18.D

19.B

20.D

21.A

22.D

23.C

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 13: Hiring and Training – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019