Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 25/08/2020 | 374
Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 15: Promotions, Pensions, and Awards

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards

Read the following passage and write the words in the blanks below.

achievements         look forward         merits         promotions          contributions         look to           obvious            recognizes           dedicate             loyalty            productivity           value

Congratulations. You have been chosen by your colleagues to receive the Keeler Award of Excellence. This prestigious award (1) _____ employees who have made extraordinary (2) _____ to the corporation over the years.

Your co-workers gave several reasons for selecting you. First, they mentioned your (3) _____ in the marketing department. In the past four years, you have had four (4) _____ in this department, all based on the many (5) _____ of your work in developing our image in new markets. In addition, your (6) _____ to the department is (7) _____ to all. Many of your co-workers mention that they (8) _____ you for advice. Your supervisor praised your high (9) _____.

The Keeler Award acknowledges an employee’s (10) _____ with a $1,000 bonus. We (11) _____ to the opportunity to (12) _____ a rosebush in the company garden in each recipient's name.

The awards ceremony will be held on August 7 on the front lawn at 10:30 am. Again, congratulations.

 

Đáp án:

1. recognizes

2. contributions

3. achievements/merits

4. promotions

5. merits/achievements

6. loyalty

7. obvious

8. look to

9. productivity

10. value

11. look forward

12. dedicate

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes

the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

4. Why will the ceremony be held?

(A) To honour Darrell.

(B) To boast about production figures.

(C) To celebrate the opening of a new office.

(D) To present awards.

5. When will the ceremony be held?

(A) Today.

(B) Tuesday.

(C) Tonight.

(D) Tomorrow.

6. What is the speaker's opinion of Darrell?

(A) He is loyal.

(B) He is not productive.

(C) He is unimpressive.

(D) He is not a hard worker.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. Who is talking?

(A) Two employees.

(B) An award presenter.

(C) Community volunteers.

(D) A professor.

8. Who is the audience?

(A) Students.

(B) Customers.

(C) Employees.

(D) Citizens.

9. When did the company open?

(A) 1965.

(B) 1975.

(C) 1985.

(D) 1995.

 

Đáp án:

1.C

2.A

3.C

4.D

5.C

6.A

7.B

8.C

9.C

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. When he thought about his long career, he realized that his biggest _____ was in developing the new leaders of the company.

(A) achiever

(C) achievement

(B) achieved

(D) achieves

11. She has _____ so much time and energy to the project that her name should appear on the award.

(A) contributes

(B) contribution

(C) contributed

(D) contributor

12. Hard work and _____ will help you move up the corporate ladder.

(A) dedicated

(C) dedication

(B) dedicates

(D) dedicated

13. There is no reason to question her _____ to our company.

(A) loyal

(C) loyalty

(B) loyally

(D) laurels

14. These microchips are _____ faster and more cheaply in Asia.

(A) produce

(B) produced

(C) product

(D) production

15. Because you are a valued and dedicated employee, we are _____ you to director of the department.

(A) promoting

(B) promote

(C) promotion

(D) promoter

Part 6 Text Completion

Dear Harry,

 

We are pleased to inform you of your promotion within our company. Starting the first of next month, you will begin in your new position as manager of the Fulfilment Department. During your years as a member of the Fulfilment Department staff, you have made many _____ (16) to the productivity and smooth operation of the department. We have always valued your dedication to your job, and now we are pleased to be able _____ (17) your hard work and fine skills with this promotion. We know you will do a wonderful job. The Personnel Department will contact you seen regarding the changes in your salary and benefits. We _____ (18) welcoming you to your new position next month.

 

Sincerely,

 

Madeline Kovacs

President

16.

 (A) contribute

(B) contributes

(C) contributors

(D) contributions

17.

(A) recognize

(B) to recognize

(C) recognizing

(D) will recognize

18.

(A) look forward to

(B) look in on

(C) look for

(D) look to

Part 7 Reading Comprehension

"

19. When will the awards ceremony be held?

(A) October15.

(B) November 5.

(C) November 10.

(D) November15.

20. Who will suggest award recipients?

(A) The personnel manager.

(B) The company president.

(C) The assistant manager.

(D) The company staff members.

21. Why does Marilyn Freeland think Janet McGhee deserves an award?

(A) She works on important projects.

(B) She always works long hours.

(C) She looks to others as an example.

(D) She manages the research department.

22. The word Obviously in line 9 of the first e-mail is closest in meaning to

(A) clearly

(B) quickly

(C) usually

(D) importantly

23. The word dedication in line 3 of the second e-mail is closest in meaning to

(A) ability

(B) commitment

(C) knowledge

(D) attendance

 

Đáp án:

10.C

11.C

12.C

13.C

14.B

15.A

16.D

17.B

18.A

19.C

20.D

21.B

22.A

23.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 15: Promotions, Pensions and Awards – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: lienhe@hochay.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019