Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 20: Inventory – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 25/08/2020 | 582
Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 20: Inventory | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 20: Inventory – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 20: Inventory

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 20: Inventory

Read the following passage and write the words in the blanks below.

adjusted          discrepancies            reflect          subtracts          automatically          disturbances          running        tedious         crucial        liability            scanning       verifies

 

In a retail business, inventory has multiple meanings. Inventory means all the goods that a company has on hand or available to it in a warehouse. Inventory also means the process by which the business (1) _____ the number of goods. An accurate account of the inventory available is (2) _____. The amount of stock is a (3) _____ because it is already owned by the business.

Taking an inventory is a physical count of the inventory holdings. Today, almost every business keeps a (4) _____ inventory count by having its sales records tied by computer to its inventory. When a customer makes a purchase, the computer system tied to the register (5) _____ the purchase from the inventory records. If a customer makes a return or an exchange, the inventory numbers will be (6) _____ by the computer (7) _____. That's often why (8) _____ the bar code is so important in stores. It merchandise is broken or damaged in the stockroom or on the sales floor, the manager will ask the sales and stock help to change the stock holdings to (9) _____ the loss.

As good as the computer records may be, they are just an estimate. At least once a year, most businesses do an actual physical count of the inventory. This process can be (10) _____ but it is necessary as there are always (11) _____ between what the computer says you own and what your physical count says. Often stores close for a day, or at least close early, so that staff can perform the inventory without (12) _____.

 

Đáp án:

1. verifies

2. crucial

3. liability

4. running

5. subtracts

6. adjusted

7. automatically

8. scanning

9. reflect

10. tedious

11. discrepancies

12. disturbances

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 20: Inventory

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 20: Inventory

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

4. What information does the man want to verify?

(A) The size of the bedspreads.

(B) The number of bedspreads on hand.

(C) The reason for the discrepancy.

(D) The number of bedspreads the customer needs.

5. According to the computer, how many bedspreads are there?

(A) Three.

(B) Five.

(C) Seven.

(D) Eleven.

6. Where are the bedspreads?

(A) In a box.

(B) On a shelf.

(C) On the bed.

(D) In the stockroom.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. What happens every year in January?

(A) They adjust the tile drawers.

(B) They record the audio portion.

(C) They delete unnecessary computer files.

(D) They do a physical count.

8. What is one problem with their work?

(A) It consumes too much time.

(B) Nobody appreciates it.

(C) The hourly rate is low.

(D) It’s boring.

9. How many days does it take to complete the work?

(A) Two.

(B) Three.

(C) Four.

(D) Eight.

 

Đáp án:

1.A

2.A

3.C

4.B

5.B

6.D

7.D

8.D

9.B

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. The computer‘s inventory figures will be considered inaccurate until the store manager enters the data from the physical count and _____ the figures.

(A) adjustment

(B) adjusts

(C) adjustable

 (D) adjusted

11. Inventory control cannot be performed _____, but must be done by physically counting the merchandise.

(A) automatically

(B) automatic

(C) automation

(D) automated

12. Do not _____ the staff when they are counting the items; they need to concentrate.

(A) disturb

(B) disturbance

(C) disturbing

 (D) disturbingly

13. Having an accurate inventory count is a good _____ on a competent store manager.

(A) reflectively

(B) reflective

(C) reflect

 (D) reflection

14. In order to scan the bar code, you need to sweep the bar code directly in front of the _____.

(A) scan

(C) scanning

(B) scanned

(D) scanner

15. If we _____ the damaged merchandise from the inventory, our figures will accurately reflect what we have on hand.

(A) subtract

(B) subtracting

(C) subtracted

(D) subtraction

Part 6 Text Completion

Notice

Our new cash registers will be installed over the weekend so that we can start using them next week. The main reason we have bought these new machines is that they will make It easier to keep track of our inventory. When you _____ (16) customer's purchase into the machine, it will automatically record the purchase in the inventory files of our computer. This will help us track sates and reorder items promptly. It will save us the _____ (17) work of manually entering data into the computer and ensure that our numbers are accurate. All staff members are required to attend a training session on Friday afternoon during which you will learn haw ____ (18) the new cash registers. See you there.

16.

 (A) scan

(B) will scan

(C) scanned

(D) are going to scan

17.

(A) tedious

(B) tedium

(C) tenacity

(D) tenacious

18.

(A) running

(B) to run

(C) runs

(D) run

Part 7 Reading Comprehension

To: All store staff

From: Bill Jones, manager

Re: Next week

 

This is a reminder that we will be closing the store for two days at the end of next week, Friday and Saturday, for inventory. This is a long and tedious job, and we will need the assistance of each and every one of you to get it done. Therefore, no vacation days will be granted during that time. During the inventory process, we will verify the numbers in our computer files, clear up any discrepancies we may find, and adjust our records as necessary. We need to make sure that our records accurately reflect the stock that we actually have on hand. When you report to work on Thursday, your supervisor will give you your assignment. Some of you will be required to work in the stockroom taking a physical count, and others will be asked to work in the office entering data on the computers. We won’t reopen the store until the following Tuesday since Monday is a national holiday. I hope that will give you a chance to rest up a bit after the big job. Thank you in advance for your assistance with this crucial work.

19. Why will the store close next week?

(A) Everyone will be on vacation.

(B) They need to count their stock.

(C) The staff members need a rest.

(D) There will be a computer training session.

20. Who will give the assignments?

(A) The manager.

(B) The assistants.

(C) The supervisors.

(D) The record keeper.

21. When will the store open again?

(A) Monday.

(B) Tuesday.

(C) Thursday.

(D) Friday.

22. The word adjust in line 7 is closest in meaning to

(A) enter

(B) write

(C) change

(D) create

23. The word crucial in line 16 is closest in meaning to

 (A) important

(B) boring

(C) difficult

(D) lengthy

 

Đáp án:

10.B

11.A

12.A

13.D

14.D

15.A

16.A

17.A

18.B

19.B

20.C

21.B

22.C

23.A

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 20: Inventory – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: lienhe@hochay.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019