Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 7: Office Technology – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 25/08/2020 | 647
Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 7: Office Technology | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 7: Office Technology – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 7: Office Technology

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 7: Office Technology

Read the following passage and write the words in the blanks below

affordable        durable        physical        reduce       as needed          is in charge of        provider           stays on top of         capacity          initiates           recurring           stock

 

Many companies have one person or a department that (1) _____ running the office. If you have ever worked for a company that doesn’t have an office manager, you very quickly learn to appreciate the importance of the job. Who is in charge of placing orders? Who services the fax machine or printer? Who makes sure that the office is presentable for customers? Are the new conference tables and shelves (2) _____ as well as (3) _____?

It is the office manager's responsibility to maintain an efficient and smooth-running office. He or she looks for ways to (4) _____ costs and minimize interruptions in the day-to-day operations. Whereas functional managers know the (5) _____ of their employees, the office manager knows the (6) _____ capacity of the office and the supplies and machines that are in the office.

The office manager (7) _____ the ordering of furniture and supplies, and (8) _____ changing office technology. Over time, he or she may notice (9) _____ problems that require changing a service (10) _____. Furniture and large items are ordered on an (11) _____ basis. Other frequently used materials, such as paper, folders, and mailing materials, are on an automatic ordering schedule and a (12) _____ of those supplies is on hand at the office.

 

Đáp án:

1. is in charge of

2. durable

3. affordable

4. reduce

5. capacity

6. physical

7. initiates

8. stays on top of

9. recurring

10. provider

11. as needed

12. stock

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 7: Office Technology

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 7: Office Technology

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

4. What is required for all new purchases?

(A) A receipt.

(B) A charge card.

(C) Up-front payment.

(D) Approval.

5. What is the purpose of this requirement?

(A) To avoid delays.

(B) To help save money.

(C) To make purchasing a top priority.

(D) To reduce steps in the ordering process.

6. What is the woman’s opinion of this requirement?

 (A) It's annoying.

(B) It’s enjoyable.

(C) It's a good Idea.

(D) It’s boring.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. Why don't they order units on an as-needed basis?

(A) They’re more expensive.

(B) The provider won’t take individual orders.

(C) Delivery time is too long.

(D) Nobody takes the initiative to place the order.

8. What kind of provider could help them?

(A) A less pushy provider.

(B) A more aggressive provider.

(C) One with better prices.

(D) One with a web site.

9. What does the speaker like about the suggested company’s products?

(A) The durability.

(B) The quality.

(C) The price.

(D) The size.

 

Đáp án:

1.A

2.B

3.C

4.D

5.B

6.A

7.D

8.B

9.C

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. _____ is still a major concern for inner-city schools that want to install computers.

(A) Afford

(C) Affordable

(B) Affording

(D) Affordability

11. Hoping to repeat the success of the previous year's sales _____, the vice president held a meeting of all the managers.

(A) initiated

(B) initiating

(C) initiative

 (D) initiation

12. The athlete’s extraordinary _____ distracted customers from the auto itself.

(A) physique

(B) physical

(C) physicality

 (D) physically

13. As promised in our last meeting, this contract _____ you with the best prices.

(A) provide

(C) provision

(B) provides

(D) provider

14. When a problem _____ frequently, it is time to re-examine the process.

 (A) recur

(C) recurring

(B) recurrence

(D) recurs

15. The employee preferred to have a _____ in salary than to have to continue working with her outdated computer.

(A) reducing

(C) reduce

(B) reduction

(D) reduces

Part 6 Text Completion

Memo

To: Miriam Ketonen, Office Manager

From: Jason Roberts, Assistant Office Manager

Re: Photocopier

There have been recurring problems with the office photocopier, particularly with paper jams. I believe the problem is with the type of machine we have. A machine of this size simply does not have the capacity to handle the amount of copying we normally do. Obviously we can't _____ (16) the number of copies we make. I suggest that it's time to order a larger and _____ (17) machine. I have looked through the catalogs and discovered several that I think would suit our needs. I have selected the most _____ (18) ones, as I know we have a limited amount of money to spend. I have attached their descriptions. Since you are in charge of making large purchases like this, I will need your approval before I go ahead and place the order. Let me know which of the machines you think is best, and I will fill out the purchase order.

Thanks.

16.

(A) reduce

(B) reducing

(C) reducible

(D) reduction

17.

(A) durable

(B) durables

(C) more durable

(D) most durable

18.

(A) costly

(B) physical

(C) attractive

(D) affordable

Part 7 Reading Comprehension

"

19. What will Mr. Conner buy now?

(A) Coffeemakers.

(B) Ovens.

(C) Microcomputers.

(D) Refrigerators.

20. What does he say that he likes about the product he has selected?

(A) It reduces mess.

(B) It is durable.

(C) It has a good price.

(D) It will be delivered regularly.

21. How often will he order refills?

(A) Once a day.

(B) Once a week.

(C) Every month.

(D) When he needs them.

22. The word ‘provider’ in line 2 of the first letter, is closest in meaning to

(A) consumer

(B) supplier

(C) maker

(D) designer

23. The word ‘stock’ in line 19 of the first letter, is closest in meaning to

(A) have

(B) repair

(C) buy

(D) use

 

Đáp án:

10.D

11.C

12.A

13.B

14.D

15.B

16.A

17.C

18.D

19.A

20.C

21.D

22.B

23.A

 

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 7: Office Technology – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: lienhe@hochay.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019