Sách 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 9: Electronics – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 25/08/2020 | 738
Giáo trình 600 Essential Words for TOEIC – Lesson 9: Electronics | Học Hay

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 9: Electronics – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 9: Electronics

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 9: Electronics

Read the following passage and write the words in the blanks below.

disks           popular            revolutionize            software          facilitated            processing           sharply             storage            networks               replace               skills              technical

By the mid-1980s, virtually all U.S. businesses owned at least one computer. Prices of computers declined (1) _____ over the next few years. resulting in a surge in popularity. At the same time, offices started to rely on (2) _____, which (3) _____ the sharing and processing of data. Such data (4) _____ was made possible by improvements in both the hardware and software industries.

More recently, data storage (5) _____ have undergone their own revolution. Because of (6) _____ advancements, the (7) _____ capacity of a compact disc increased significantly.

In addition, manufacturers of (8) _____ offer competitive upgrades to (9) _____ competitors’ products.

Virtually all office workers today are trained in the most (10) _____ word processing software.

Computers repeatedly (11) _____ the workplace, and everyone, no matter how accomplished he or she is with other (12) _____, needs to stay abreast of major trends in computer development.

 

Đáp án:

1. sharply

2. networks

3. facilitated

4. processing

5. disks

6. technical

7. storage

8. software

9. replace

10. popular

11. revolutionize

12. skills

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 9: Electronics

"

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 9: Electronics

Listening Comprehension

Part 1 Photo

"

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

D.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

4. Why can’t the woman retrieve her file?

(A) She doesn’t know how.

(B) She forgot its name.

(C) It was accidentally deleted.

(D) She can’t remember where it’s stored.

5. Why does she need the file?

 (A) To do her accounts.

(B) To report the news.

(C) To finish her proposal.

(D) To get information about a store.

6. What does the man suggest the woman should do?

(A) Figure it out herself.

(B) Let him help her.

(C) Improve her skills.

(D) Get help from the IT department.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

7. What is the speaker's opinion of the process of downloading software?

(A) Anyone can do it.

(B) It requires technical skills.

(C) It's easiest if you download from a remote server.

 (D) It’s time-consuming.

8. Who is the intended audience for this talk?

(A) Computer technicians.

(B) Network managers.

(C) New computer users.

(D) Software writers.

9. What will the listeners do next?

 (A) Look at a chart.

(B) Turn on their computers.

(C) Connect to the Internet.

(D) Type a web address.

 

Đáp án:

1.C

2.C

3.B

4.A

5.C

6.D

7.A

8.C

9.D

Reading

Part 5 Incomplete Sentences

Choose the word that best completes the sentence.

10. The _____ of the new computer network was apparent among the employees after only a few months.

(A) popular

(B) popularize

(C) popularity

(D) population

11. We will _____ all of our outdated software with the newest versions.

(A) replacement

(B) replaced

(C) replaceable

 (D) replace

12. There is a _____ approach to software design integration that all the big software developers are currently learning.

(A) revolutionized

(B) revolutionary

(C) revolution

 (D) revolt

13. While Fabio’s _____ with computers surpasses the technicians, he is unable to communicate his personal needs to the office manager.

(A) skill

(B) skilled

(C) skilful

 (D) skilfully

14. The hard disk can _____ up to 25 gigabytes of data.

(A) stores

(B) storage

(C) store

 (D) storing

15. The newspaper article on the development of new fibre-optic cables was so full of _____ language that nobody could understand it.

(A) technical

(B) technically

(C) technicality

 (D) technique

Part 6 Text Completion

Computer technology has brought about a _____ (16) in the workplace. Now employees all around the country do all or part oi their jobs from home. This phenomenon is called telecommuting and has been made possible by the widespread use of the Internet. Telecommuting has become _____ (17) among employees, although the reactions of employers are mixed. Some like telecommuting and some don't. But most agree that it facilitates work for employees who live at a distance from the worksite. Telecommuting enables companies to keep skilled employees who move out of the area or who have family obligations that require them to stay close to home. _____ (18) the regular nine-to-five office job? Probably not entirely, but we are sure to see more and more of it in the future.

16.

 (A) revolted

(B) revolution

(C) revolutionary

(D) revolutionize

17.

(A) sharp

(B) technical

(C) popular

(D) replaceable

18.

(A) It replaces

(B) It will replace

(C) Will it replace

(D) Will it be replaced by

Part 7 Reading Comprehension

"

19. What is true about the new software?

(A) It's difficult to use.

(B) It’s very different from the old software.

(C) It requires many months of training.

(D) It's very expensive.

20. Which staff members will be trained to use the new software?

(A) Just one from each department.

(B) Fred and Mary only.

(C) Only four of them.

(D) All of them.

21. How many training sessions will each person attend?

(A) One.

(B) Two.

(C) Four.

(D) Eight.

22. The word skills in line 9 of the second e-mail is closest in meaning to

(A) abilities

(B) opportunities

(C) tasks

(D) ideas

23. The word replace in line 1 of the first e-mail is closest in meaning to

(A) sell

(B) change

(C) keep

(D) locate

 

Đáp án:

10.C

11.D

12.B

13.A

14.C

15.A

16.B

17.C

18.C

19.B

20.D

21.B

22.A

23.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:


600 Từ vựng TOEIC theo chủ đề – Lesson 9: Electronics – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: lienhe@hochay.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Mạng xã hội HocHay - Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019